Over Haghevoorde

Haghevoorde is opgericht in 2010 en ziet het aantal zorgaanvragen, zonder te adverteren maar gewoon via mond-tot-mond reclame, iedere maand toenemen. Sindsdien zijn meer dan 120 zorgbehoevenden geholpen en zijn wij gegroeid naar een netwerk van meer dan 85 ZZP-ers. Omdat wij kwaliteitszorg hoog in ons vaandel hebben staan kunnen wij wel stellen dat wij de top van de zorgverleners in Den Haag en omstreken kunnen inzetten.

Wie gaat u helpen?

Vaak is het voor de omgeving duidelijk dat een van de ouders of familieleden zorg nodig heeft, maar zal de persoon in kwestie het zo lang mogelijk ontkennen en uitstellen. Dit is heel begrijpelijk, want het betekent heel wat om toe te geven dat het allemaal niet meer zo eenvoudig gaat. De angst dat een ander de regie van je leven overneemt is erg groot.

Wij gaan uit van het gezegde ”zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens” en doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Wij leggen naast de kwaliteit van zorg de nadruk op het welzijn van onze cliënten. De cliënt bepaald zijn eigen tempo en zijn eigen levensstijl. Belevingsgericht en empathie zijn onze steekwoorden. Het inzetten van onze verzorgende betekent vanzelf ook een enorme ontlasting voor eventuele partners en familieleden.

Marlon Kolf en Adriënne Steinebach

“Adriënne en Marlon, wij gaan u helpen”

Adriënne

heeft na de opleiding tot ziekenverzorgende de studie tot opleider gevolgd aan de Pedagogische Technische Hogeschool Utrecht. In de 28 jaar dat zij in de ouderenzorg werkzaam is geweest, heeft zij diverse functies bekleed binnen verschillende grote zorgaanbieders waarvan als laatste de stichting Zorginstellingen Pieter van Foreest. Door deze jarenlange ervaring in verpleeghuizen en woonzorgcentra heeft zij veel kennis van de problematiek in de ouderenzorg. Als opleider en praktijkexaminator heeft Adriënne ruime ervaring opgedaan in het begeleiden en coachen van verzorgenden. Hierdoor is zij als geen ander op de hoogte van de vereiste opleidingsniveaus en dus van de benodigde kwalificaties van de verzorgenden.

Marlon

is na de lerarenopleiding (biologie en gezondheidskunde) en de studie Spaans in Leiden ruim 20 jaar werkzaam geweest bij het Franse farmaceutische bedrijf Servier Nederland Farma B.V. Binnen dit bedrijf heeft Marlon haar medische en farmaceutische en marketingkennis opgedaan. Na zo’n 10 jaar leiding gegeven te hebben aan een buitendienstteam, is Marlon binnen het bedrijf overgestapt naar de marketingafdeling. Hier heeft zij met succes een eigen afdeling opgezet die o.a. verantwoordelijk was voor de organisatie van kleine en grote medische congressen en nascholingsprojecten voor zowel huisartsen als medisch specialisten.

Beide vriendinnen hebben hun krachten gebundeld in Haghevoorde Particuliere Thuiszorg. Een platte, efficiënte, kleinschalige organisatie die zorg op maat levert. Kortom, zorg zoals het hoort!