Particuliere Thuiszorg Den Haag

Haghevoorde is opgericht in 2010 en heeft sindsdien meer dan 120 zorgbehoevenden geholpen en zijn wij gegroeid naar een netwerk van meer dan 85 ZZP-ers. Omdat wij kwaliteitszorg hoog in ons vaandel hebben staan kunnen wij wel stellen dat wij de top van de zorgverleners in Den Haag en omstreken kunnen inzetten.

Haghevoorde organiseert verpleging en verzorging bij u aan huis en is gespecialiseerd in het leveren van thuiszorg van 1 tot 24 uur per dag.

De zorgverlening wordt afgestemd op uw individuele wensen in uw vertrouwde woonomgeving. Wij gaan voor u op zoek naar een deskundige zorgverlener op zowel professioneel als persoonlijk gebied. Haghevoorde werkt met gediplomeerde zorgverleners, die veel zorgervaring hebben opgedaan in verzorgings- en verpleeghuizen en in de thuiszorg. De zorgverleners zijn te gast in uw huis, om u te ondersteunen, te verzorgen en/of te verplegen. Zij doen dit op een integere en respectvolle wijze en u bepaalt zelf hoe en wanneer u dat wilt. Kortom u houdt de regie in eigen handen en u wordt niet afhankelijk van een organisatie die zorg levert op het moment dat het hen uitkomt.

Onze klantgerichte dienstverlening in beeld

Een van onze klanten begon door zijn ziekte plotseling weer Hongaars te praten. Via de Hongaarse ambassade (Hongaarse vlag) hebben wij een Hongaars sprekende verzorgende geregeld.

Even naar buiten

Mocht de behoefte en de mogelijkheid er zijn dan nemen we u mee naar buiten.

Combing the Curls

Een kapper of een bezoekje aan de kapper regelen onze verzorgende ook.

Haghevoorde staat voor

Maatwerk zorgverlening

Samen met de klant bepalen wij het beste pakket aan zorgdienstverlening.

Flexibiliteit

Anders dan de reguliere zorg, verbazen wij onze klanten door flexibel om te gaan met de zorgvraag. Ontzorgen is ons sleutelwoord.

Teamwork

Wie wij ook inzetten bij onze klanten, door onze focus op teamwork hebben onze klanten nauwelijks in de gaten dat er een zorgverlener wordt afgelost.