Werken via Haghevoorde

Haghevoorde is nu enkele jaren actief in de regio Den Haag en heeft een goede naam opgebouwd. Ben je werkzaam als ZZP-er of freelancer in de zorg of wil je dit graag worden en zoek je werk? Wij bemiddelen graag voor je bij onze cliënten. De doelstelling van Haghevoorde is om rondom de cliënt een vast team van verzorgenden en verpleegkundigen te formeren.

Mogelijkheden bij Haghevoorde

Wij willen ons netwerk met ZZP-ers en freelancers altijd uitbreiden en we hebben mogelijkheden voor zorgverleners met een van onderstaande diploma’s.

  • Verpleegkundige HBO
  • Verpleegkundige MBO
  • MDGO – VZ/VP
  • Verzorgende individuele Gezondheidszorg (ViG)
  • Ziekenverzorgende
  • Bejaardenverzorgende
  • Helpende Zorg en Welzijn

ZZP-er in de zorg?

Het is makkelijker dan je denkt om als zelfstandig ondernemer (ZZP-er) aan de slag te gaan! In de zorgsector groeit de groep verzorgenden en verpleegkundigen die als zelfstandigen werkzaam zijn. Het kent vele voordelen.

Weet je niet hoe je de stap kunt zetten en ben je aan een nieuwe uitdaging toe? Kom dan naar één van onze informatieavonden, je bent van harte welkom! Aan de orde komt wat het is om als zelfstandige te werken en wat de (begeleidende) rol van Haghevoorde particuliere thuiszorg daarin voor je kan zijn.

Wil je ook deel uit maken van ons team?

Bel dan meteen 070-301 0260 voor het maken van een afspraak

 Wat doen wij nog meer voor ZZP-ers

p

Informatieavonden

Wil je informatie over werken als zelfstandig verzorgende bij Haghevoorde? Kom dan naar één van onze informatieavonden.
Wij verzoeken je vriendelijk het aanmeldformulier in te sturen, waarna we je een persoonlijke uitnodiging toezenden. Klik op hier voor het aanmeldformulier en vul het in. Het formulier wordt automatisch gestuurd naar info(at)haghevoorde.nl

(met (at) wordt het teken @ bedoeld)

Scholing

Gezien de kwaliteitseisen die aan de zorgverlening worden gesteld gaan wij ervan uit dat onze ZZP-ers tweejaarlijks hun kennis bijscholen. Wij bieden, tegen een aantrekkelijk tarief, een BiG -scholingsprogramma voor onze ZZP-ers aan.

Daarnaast organiseren wij 2 x per jaar intervisie bijeenkomsten om met mede ZZP-ers van Haghevoorde ervaringen en visies te kunnen delen. Dit laatste wordt als zeer prettig ervaren.

Klik op hier voor het aanmeldformulier en vul het in. Het formulier wordt automatisch gestuurd naar info(at)Haghevoorde.nl

Haghevoorde staat voor

Maatwerk zorgverlening

Samen met de klant bepalen wij het beste pakket aan zorgdienstverlening.

Flexibiliteit

Anders dan de reguliere zorg, verbazen wij onze klanten door flexibel om te gaan met de zorgvraag. Ontzorgen is ons sleutelwoord.

Teamwork

Wie wij ook inzetten bij onze klanten, door onze focus op teamwork hebben onze klanten nauwelijks in de gaten dat er een zorgverlener wordt afgelost.